Σελίδες

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Στόχος ένας αμυντικός χαφ


Μετά από την σύσκεψη μεταξύ του Ευάγγελου Μαρινάκη και του Ερνέστο Βαλβέρδε αποφασίστηκε ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ. Αποχωρεί και επίσημα ο Σωκράτης Κόκκαλης από την ΠΑΕ
Αλλαγή πλεύσης υπήρξε στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την θέση για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, ύστερα από την σύσκεψη που έγινε ανάμεσα στον Ευάγγελο Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού και ο προπονητής της ομάδας, αποφάσισαν να αποκτηθεί τελικά ένας καλός αμυντικός μέσος και όχι ένας επιτελικός χαφ.
Ο λόγος της απόφασης αυτής, είναι πως από την μια ο Ντουντού είναι τραυματίας, από την άλλη ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν έχει την σταθερότητα που περίμεναν στον Ολυμπιακό και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να έχει μια περισσότερη λύση στην συγκεκριμένη θέση. 

Για τις άλλες θέσεις ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κάποια ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς όπως είπε και στον Ευάγγελο Μαρινάκη, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το υπάρχον δυναμικό.

Αποχωρεί ο Σωκράτης Κόκκαλης


Από εκεί και πέρα, μια ιστορική ημέρα για τον Ολυμπιακό θα είναι η Παρασκευή, καθώς μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχωρεί και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά.

Στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί θα γίνει αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλαμβάνει και τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.

Από τον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη προσεχώς ο Σωκράτης Κόκκαλης, να τιμηθεί σε μία ειδική εκδήλωση, ενώ ο ίδιος αναμένεται να πει το "αντίο" του στους "ερυθρόλευκους" με γραπτή του δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου