Σελίδες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

«Ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη!

Τέλος εποχής και επίσημα για τον Σωκράτη Κόκκαλη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλαμβάνει την προεδρία της ΠΑΕΟλυμπιακός. Ο Μαρινάκης μάλιστα απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον απερχόμενο πρόεδρο της ομάδας.
«Ευχαριστώ» Μαρινάκη σε Κόκκαλη!
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του Ολυμπιακού η ετήσια τακτική Γ.Σ. της ΠΑΕ. Στην διάρκεια της εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευάγγελος Μαρινάκης

Α' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κόκκαλης του Σωκράτη

Β' Αντιπρόεδρος: Σωκράτης Κομινάκης

Γ' Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λούβαρης

Δ' Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μώραλης

Δ/νων Σύμβουλος: Ιωάννης Βρέντζος

Μέλη: Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σταύρος Νταϊφάς, Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Μιχάλης Κουντούρης, Ανδρέας Νασίκας, Νικόλαος Τραυλός, Αντώνιος Ρογκόπουλος και Αναστάσιος Τσούφης.

Έτσι ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχωρεί από το Δ.Σ. με τον γιό του πάντως να παίρνει την θέση του Α' αντιπροέδρου, που κατείχε μέχρι τώρα ο μεγαλομέτοχος, Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά την λήξη της Γενικής Συνέλευσης, ο πρόεδρος Β. Μαρινάκης δήλωσε: «Πραγματικά είναι μια πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για μένα. Τόσο από τη φίλαθλή μου πλευρά, όσο και από την επίσημη θέση μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σωκράτη Κόκκαλη, για όλα όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου